Coaching - Schakel om

Coaching

Jacqueline van Laar

Als jouw autisme jou in de weg staat om je doelen zoals een studie te behalen.


Als bepaalde stappen in werk of studie zo lastig lijken dat je zelf niet weet hoe je hieraan kunt beginnen.

Als je steeds weer dezelfde problematiek tegenkomt en het jou belemmert om goed te kunnen functioneren.

Schakel om, met zelfvertrouwen de toekomst in | Jacqueline van LaarOm weer in beweging te komen.

Met mijn coaching begeleid ik jongeren met autisme met het bereiken van hun doelen in hun studie, leven en (toekomstige) carrière.

Studenten die aan een studie beginnen, begeleid ik met de start van hun opleiding, het schakel-moment van de middelbare school naar studeren. Om zo snel mogelijk thuis te raken in de nieuwe omgeving met nieuwe regels en verwachtingen.
Ook als je vastloopt in je studie of je dagelijks leven,  kun je gereedschappen gebruiken om anders tegen uitdagingen aan te kijken.

Ik bied handige tools aan waarmee jij jouw studie/leven weer richting kunt geven. De tools die ik hier voor gebruik komen uit NLP en oplossingsgericht coachen.

Wanneer kies je voor coaching?

  • Als jouw autisme jou in de weg staat om je doelen zoals een studie/werk te behalen.
  • Als bepaalde stappen in werk of studie zo lastig lijken dat je zelf niet weet hoe je hieraan kunt beginnen.
  • Als je steeds weer dezelfde problematiek tegenkomt en het jou belemmert om goed te kunnen functioneren.

Coaching kan hier het antwoord zijn om weer verder te komen en om vanuit je kwaliteiten nieuwe stappen te zetten. Samen met mij ga je je natuurlijke flexibiliteit en je eigen vermogen aanboren, zodat jij jouw doelen haalt, succesvol bent en vol zelfvertrouwen de uitdagingen aangaat.

Waarom zou je kiezen voor Jacqueline van Laar?

Ik heb heel wat jongeren (met functiebeperkingen als Autisme, ADHD, dyslexie etc) geholpen anders naar hun eigen vermogens te kijken en handvatten gegeven hoe ze die anders kunnen inzetten. Niet door te kijken wat er NIET is, maar door samen te kijken wat er WEL aanwezig is, kun jij  jouw kracht, jouw kwaliteiten inzetten om jezelf op een hoger plan te tillen.

NLP heeft mij een andere kijk op de wereld gegeven en weet ik de tools op heel wat levensgebieden in te zetten. Ik kan anderen goed inspireren en motiveren, wat mij weer energie en voldoening geeft.

Ik blijf me scholen op terrein van NLP, oplossingsgericht coachen, systemisch werken, autisme en communicatie om vernieuwend te blijven werken en te kijken naar de wereld om mij heen.