Cursus Snel leren = leuk leren - Schakel om

Cursus Snel leren = leuk leren

Snel leren = leuk leren

Zin in studeren?

Heb je zin in studeren nu je je eindexamen hebt gehaald? Het zal wel heel anders zijn dan dat je gewend was op de middelbare school. Je krijgt nieuwe interessante vakken, nieuwe docenten, nieuwe medestudenten. Kortom weer een nieuwe fase in je leven. Studeren vraagt van studenten meer eigen inzet dan op de middelbare school, met name meer verantwoordelijkheid en meer discipline. In korte tijd heb je veel studiestof eigen te maken, deels door zelfstudie deels door het volgen van colleges en praktijken. Hierdoor is het belangrijk dat je je studie kan plannen en organiseren. Er komt veel bij kijken maar het zou toch wel fijn zijn als je ook voldoende vrije tijd over houdt voor je hobby, je sport en je bijbaantje. Dat kan je leren met de cursus Snel leren = leuk leren!

Snel leren = leuk leren

Zou jij effectief en efficiënt willen studeren? Is je antwoord JA dan is de cursus “Snel leren = leuk leren” voor jou een aanrader. De cursus bestaat uit 6 lessen van één uur en wordt gegeven in groepjes van 3-4 personen.

 • Je leert snellezen, plannen en organiseren, samenvatten met mindmaps en geheugentechnieken toepassen.
 • Snel leren = leuk leren : €279,95 inclusief cursusmateriaal voor 6 groepslessen van één uur.

MateriaalSnel leren = leuk leren

Het materiaal van de cursus bestaat uit:

 • Cursusboek, werkboek, vierkleuren-pen, leesplank, pointer, leerkaartjes, mindmapkaartjes, mindmapstiften, mindmapmal en post-its tabs.

Wat wordt er van jou gevraagd?

 • We vragen jou 6x een uur aanwezig te zijn gedurende 6 weken.
 • Thuis opdrachten maken. Oefening baart kunst!
 • Dagelijks oefenen met snellezen.

Wat levert het jou op?

 • Je kan sneller lezen.
 • Je weet hoe je goede mindmaps kan maken.
 • Je kent een aantal efficiënte en effectieve leer- en geheugentechnieken.
 • Je weet hoe je een goede planning kan maken om overzicht te behouden.
 • Je bent goed voorbereid om je studie te beginnen.

Wil je al tijdens je middelbare schooltijd beginnen met de cursus, kan dat natuurlijk ook. Wil je hierover meer informatie, neem dan contact op.

Liever individueel

Individueel traject is mogelijk. We gaan uit van lessen van 60 minuten (inclusief lesmateriaal): €50,- per les. De cursus bestaat uit 6 lessen maar als vanuit de leervraag behoefte is voor een ander aantal lessen is dat mogelijk.

Voor het individuele traject starten we met een intakegesprek (gratis) om de leerdoelen te bepalen en een plan te maken hoe we de cursus gaan aanpakken.

Wil je hierover meer informatie, neem dan contact op.

De opleiding Snel leren = leuk leren heb ik gevolgd bij  Studielift waar je algemene informatie kunt vinden over de cursussen.