Wanneer coaching? - Schakel om

Wanneer coaching?

Jacqueline van Laar


Als jouw autisme jou in de weg staat om je doelen zoals een studie te behalen.


Als bepaalde stappen in werk of studie zo lastig lijken dat je zelf niet weet hoe je hieraan kunt beginnen.

Als je steeds weer dezelfde problematiek tegenkomt en het jou belemmert om goed te kunnen functioneren.

Schakel om, met zelfvertrouwen de toekomst in | Jacqueline van LaarOm weer in beweging te komen.

Met mijn coaching begeleid ik mensen met autisme met het bereiken van hun doelen in hun studie, leven en (toekomstige) carrière.

Studenten

Studenten begeleid ik tijdens hun studie en stages. Dit kan bestaan uit plannen & organiseren maar ook in communicatie met medestudenten. Maar ook het optimaliseren van de leerstrategieën. 

Bekijk ook cursusaanbod Snel leren = leuk leren

Werknemers

Werknemers met autisme help ik overzicht te houden over privé- en werkgerelateerde zaken, coaching van communicatievaardigheden. Ik denk mee om zoveel mogelijk stress te voorkomen en rust te creëren. Ook als je vastloopt in je werk, je relatie of je dagelijks leven,  kun je gereedschappen gebruiken om anders tegen uitdagingen aan te kijken.

Veerkracht door inzicht

Ik bied handige tools aan waarmee jij jouw studie, werk en leven weer richting kunt geven. Door inzicht te krijgen wat jouw autisme voor jou betekent, krijg je inzicht hoe je hiermee om kunt gaan, krijg je veerkracht. 

Wanneer kies je voor coaching?

  • Als jouw autisme jou in de weg staat om je om te studeren.
  • Als jouw autisme jou belemmert om goed te functioneren op het werk.
  • Als je problemen ondervindt in de communicatie met jouw omgeving (studie, privé of werk)
  • Als bepaalde stappen in werk of studie zo lastig lijken dat je zelf niet weet hoe je hieraan kunt beginnen en niets meer doet.
  • Als je steeds weer dezelfde problematiek tegenkomt en niet weet hoe je dit kan veranderen.

Coaching kan hier het antwoord op zijn om weer verder te komen.  Samen met mij ga je je natuurlijke flexibiliteit en je eigen vermogen aanboren, zodat jij jouw doelen haalt, succesvol verder kunt en met vertrouwen de uitdagingen aangaat.

Waarom zou je kiezen voor Jacqueline van Laar?

De afgelopen jaren heb ik heel wat mensen met autisme, AD(H)D geholpen anders naar hun eigen vermogens te kijken en handvatten gegeven hoe hiermee om te gaan. Niet door te kijken wat er NIET is, maar door samen te kijken wat er WEL aanwezig is, kun jij  jouw veerkracht vergroten, jouw kwaliteiten inzetten om jezelf op een hoger plan te tillen.

Ik blijf me scholen op terrein van NLP, oplossingsgericht coachen, systemisch werken, autisme en communicatie om vernieuwend te blijven werken en te kijken naar de wereld om mij heen.