Geruisloze communicatie 1-daagse

geruisloze comminicatie 1-daagse training
Deze training heeft me tools gegeven voor mijn dagelijkse onderwijspraktijk. Ik kan meteen aan de slag. Daarnaast heb ik nieuw zelfinzicht verworven. Ik heb vandaag de theorie aan den lijve ondervonden.  Natalie van der Wijk-Spoelstra (intern begeleider)
Als studentendecaan van de Hogeschool Rotterdam spreek ik veel (techniek-)studenten met autisme. De training "Geruisloze Communicatie" heeft me extra handvatten gegeven om mijn gesprekken effectiever te maken. Het is bijzonder wat in een dag al heb geleerd ... en het smaakt naar meer! Simone Huijbregts (studentendecaan Hogeschool Rotterdam)
​Jacqueline heeft veel kennis en ervaring met studenten/mensen met autisme. Met behulp van oefeningen en haar verhalen uit haar praktijk en een ondersteunend communicatie model, geeft ze je op een heel inspirerende, gedreven manier handvatten voor het werken met autisme. Gericht op mogelijkheden. Ik ben werkzaam in het basis onderwijs waarbij deze heel ondersteunend kunnen zijn om te kijken naar kansen en mogelijkheden in het werken met kinderen met autisme. Jos Derksen (coach leerkrachten primair onderwijs)
​Complimenten met de uitstekende opbouw van je training Jacqueline. En leuk om je aan het werk te zien. En een verademing om te merken welke expertise en praktijkervaring over autisme je meebrengt uit het onderwijsveld. Anke Kootstra (Juridisch mentor)
Een zeer leerzame trainingsdag. Met veel inzichten op het gebied van communicatie. Op een duidelijke rustige manier gebracht. En maakt me nieuwsgierig naar de 3-daagse training. Ik zal hier zeker in mijn werk en prive gebruik van maken. Carla Wierda (psych. verpleegkundige)
Reacties van deelnemers                 

Is onderwijs jouw passie en vind jij een goed contact met je studenten en leerlingen belangrijk? Heb je in prive- of werkomgeving te maken met mensen met autisme en vind jij de communicatie met mensen met autisme soms ook lastig?

Kom dan naar de 1-daagse training “geruisloze communicatie”.

In deze training wordt het model van de logische niveaus van Dilts (NLP) besproken om je gesprekken te ontdoen van ruis. Door gebruik te maken van deze techniek haal je ook de ruis weg bij de persoon met autisme en help je hem/haar makkelijker woorden te vinden voor wat hij/zij voelt, denkt en ervaart.

Kader je gesprekken en maak ze doelgericht, zo komt jij sneller tot de kern. De ander voelt zich gehoord en gesteund. Jij krijgt sneller zicht op wat er speelt. Met doelgerichte gesprekken krijg jij snel inzicht, levert jou tijdwinst op en de beide partijen behouden energie om aan de oplossing te werken.

Schrijf je in voor 1-daagse training “Geruisloze communicatie”

Datum:      de training wordt meerdere keren aangeboden in studiejaar 2017-2018

  1. vrijdag 24 november 2017
  2. vrijdag 09 februari 2018
  3. vrijdag 18 mei 2018

Locatie:       omgeving Den Haag, Leiden of Leidschendam; informatie volgt

Prijs:           € 295,00 (excl. BTW)

Deze training is ook mogelijk als In-Company training. Neem hiervoor contact op.

Schrijf je nu in

 

 

Agenda Trainingen