Anderen over Schakel-om

Wil jij ook een waardering achterlaten? Gebruik dan het formulier onder aan deze pagina.

Jacqueline heeft mij bijzonder goed geholpen om het laatste deel van mijn afstuderen inzichtelijk te maken waarbij met week schema’s telkens onderdelen konden worden aangepakt en afgerond. Dat bleek precies de ondersteuning die ik nodig had om nieuwe motivatie te vinden mijn studie succesvol af te ronden zonder gefrustreerd te blijven over wat nog allemaal gedaan moest worden. Ook heeft ze nuttige handvatten geboden hoe om te gaan met meer specifieke situaties die eerder te overweldigend waren of zo leken. Zeer tevreden over de coaching!

Erik

Jacqueline heeft mij geholpen weer structuur aan te brengen in mijn volledig ontspoorde dagritme en studie. Hoewel ze af en toe wat irritant was, was dat precies wat ik nodig had.

Florian G.

Tijdens het afstudeertraject werd ik gecoacht door Jacqueline. Zij heeft mij uitgedaagd om actief naar oplossingen te zoeken en vooral zelf contact met de juiste personen te maken om dingen te regelen. Dit was voor mij een relatief nieuwe gang van zaken, aangezien ik van nature zeer afwachtend ben. De goede coaching heeft mij geholpen het afstuderen een stuk eerder te beginnen.

Roel B.

Als ik met jou gesproken heb, voel ik me altijd weer opgelucht.

E. vd. D.

Tijdens mijn stage werd ik gecoacht door Jacqueline. Ik vond het uitermate irritant maar bijzonder nuttig, want dat hield me scherp en ik bleef doorgaan.

B.vd.V.

Ik ben een tijd(1,5 jaar) gecoacht door Jacqueline van Laar tijdens mijn opleiding informatica. Ze wist me altijd te prikkelen om anders na te denken over bepaalde oplossingen. Ik ben een goede planner echter ben ik soms bezig met voorbereidingen voor onderdelen die pas over drie weken aanbod komen. Jacqueline heeft me geleerd om bepaalde dingen soms ook op me af te laten komen en om andere mensen ook de gelegenheid te geven in bijvoorbeeld een samenwerkingsverband ook hun zegje te kunnen doen. “Jacqueline is een goed luisterend persoon die zeer goed kan inschatten door de juiste opmerkingen te maken, in vragende zin zodat je zelf gaat nadenken over je gedrag. Om na te gaan of het niet anders zou kunnen of moeten. Kortom ze heeft altijd scherpzinnige opmerkingen die ertoe bijdragen dat een persoon succesvol wordt in studie of leven. Een etiket is een etiket en meer ook niet, het opent deuren en biedt kansen. Een niet medische kijk en positivisme op een beperking is van essentieel belang voor succes.

Niels
  • Je kiest zelf hoe je jouw waardering wilt ondertekenen (met je naam of initialen).
  • Je waardering wordt na ontvangst door Jacqueline op deze pagina geplaatst en is dus niet direct zichtbaar. Alvast hartelijk bedankt
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.